Bookcoverin kirjailijat

Haluaisitko tähän joukkueeseen itsekin?

Bookcover kustantaa kirjoja

Bookcover julkaisee vuosittain viisi – kymmenen Bookcover-romaania. Jos haluat, että arvioimme sinun käsikirjoituksesi soveltuvuutta kustannusohjelmaamme, lähetä käsikirjoitus meille word- tai pdf-muodossa sähköpostilla osoitteeseen kirjoitus(at)bookcover-kustannus.fi.

Tällä hetkellä haemme julkaistavaksi erityisesti dekkareita, historiallisia romaaneja, naisille suunnattuja jännitysromaaneja sekä valikoidusti tietokirjoja.

Bookcover - kirjailijat

Unto Katajamäki, Tampere

Unto Katajamäki on tamperelainen päätoiminen  kirjailija, joka on kirjoittanut 11 romaania sekä lukuisan joukon oppikirjoja. Bookcover on julkaisut Katajamäen teoksista viisi: Punaisen Valpon varjossa (2016), Kun kellot vaikenivat (2017), Kosolan kujanjuoksu (2018), Maanpetturit (2019) sekä Veritorstai (2020).

Milja Ketomäki, Valkeakoski

Milja Ketomäen rautakauteen ajoittuvat historialliset romaanit ovat ihastuttaneet lukijoita elävällä ja uskottavalla kuvauksella kuvitteellisista rautakauden tapahtumista ja seikkailuista. Bookcover on julkaissut kolme kirjailja Ketomäen romaania: Hämeeen Uro – Perintö (2015), Kadonnut kuningas (2016), Rautaseppä ja parantaja (2018).

Toni Liemaa, Espoo

Toni Liemaan dekkaritarinoiden tapahtumapaikat Etelä-Suomessa tuovat kirjoihin ikään kuin henkilökohtaisuutta. Kirjojen jännittävät tapahtumat sijoittuvat monille tuttuihin maisemiin. Bookcover on julkaissut kolme Toni Liemaan dekkaria: Mies joka ei hukkunut (2017), Kahdesti ryöstetty (2018) ja Vaiennetut (2019).

Jouko Ahti, Tuupovaara

Kirjailija Jouko Ahti on erikoistunut kuvaamaan romaaneissaaan Pohjois-Karjalaista elämänmenoa ja itärajan läheisyyden vaikutusta ihmisten toimintaan. Bookcover on julkaissut Jouko Ahdin kirjoittaman Sudentappaja-trilogian: Sudentappaja (2015), Rajasusi (2016) sekä Yli rajan (2019).

Lassi Hakulinen, Tampere

Kronstadtin varjot -romaani on ensimmäinen Bookcoverin julkaisema  Lassi Hakulisen kirja. Aiemmin Hakulinen on julkaissut kaksi historiallista romaania sekä yhdessä isänsä Veikko Hakulisen kanssa kirjoittaman Haku-Veikko teoksen.

Julius Jämsä, Espoo

Julius Jämsän esikoisteos Aavevaltakunta aloittaa nuoren kirjailijan kirjajulkaisut vahvalla fantasiatarinalla, joka lupaa J. Jämsälle menestystä kirjailijana.

Sarianna Suorsa, Oulu

Bookcover sai kunnian olla mukana Sarianna Suorsan esikoisromaanin Rising Moon -Katoavainen ja sitä seuranneen jatko-osan Rising Moon – Kaikkivaltias fantasiaromaanien teossa. Dystopia tyyppiset romaanit ihastuttivat tarinallaan.

Mauri Paasilinna, Pori

Kokenut kirjailija Mauri Paasilinna on kirjoittanut lukuisia romaaneja, joista Laki loppuu Repoaavan laitaan -romaani julkaistiin 2017 Bookcoverin kustantamana.

MIKA MIKKOLA, Helsinki

Bookcover oli mukana jo 2017 julkaisemassa Mika Mikkolan esikoisteosta Pitkänsillan pohjoispuolella. Mika Mikkolan toinen romaani Ensin kuoli ihmisyys, joka on traaginen tarina Leningradin piirityksestä toisen maailmansodan aikaan, ilmestyy Bookcover-romaanina keväällä 2020.

Ralf Henriksson

Ralf Henriksson, Ikaalinen

Ralf Henriksson on pohjalaistaustainen, päätoiminen kirjailija Ikaalisista.
Hän on julkaissut yhteensä kuusi romaania ja yhdeksän novellikokoelmaa.
Bookcover on julkaissut lokakuussa 2021 Henrikssonin kuudennen romaanin
Lapuan tulilanka, joka liittyy Lapuan patruunatehtaan räjähdykseen keväällä
1976.